skip to Main Content

Sagt af kunderne om Karin Krogh …

sagt-om-karin-krogh

Det gav højt niveau til eksamen

Efter dit oplæg hos os på CPH Business havde vi generelt et højt niveau på præsentationerne ved den mundtlige eksamen i januar, og jeg vil gerne give dig en del af æren herfor. Med dit oplæg viste du meget tydeligt i praksis, hvad god en præsentation er, og det gjorde mange af de studerende konstruktivt brug af ved eksamensrollespillet. Ved dit oplæg var stemningen var meget positiv, og en af de unge mænd formulerede det således: ”Det føles, som om hun har prøvet at have det ligesom os”. Det er jo en vældig fin anbefaling fra et ungt publikum 🙂

En frisk vitaminindsprøjtning

Jeg havde samlet mine ledere til et fælles møde, hvor vi skulle bruge dagen til at drøfte de udfordringer, vi står overfor ved at skulle udvikle samtidig med, at vi er underlagt strenge økonomiske rammer. En udfordring, der kræver en positiv tilgang og en stor pose motivation for at kunne løses. Til den lejlighed havde vi inviteret Karin Krogh til at give os en vitaminindsprøjtning. Hendes tankevækkende og humoristiske indlæg gav et friske og motiverende pust til at fortsætte drøftelser og forretningens fremtid.

Eminent, knaldgodt, super og fabelagtigt

Cirka 40 kvinder i flere aldersgrupper fik en fantastisk, glad og udbytterig dag med Karin, hvor hun på afvekslende måder - både indendørs og udendørs - gav masser af inspirerende input til emnet "Arbejdsglæde". Nogle af kommentarerne til Karins kursus var: Eminent, knaldgodt, super, fabelagtigt og givende, og Karin selv betegnes som positiv, med fantastisk udstråling og med en evne til at få alle med. Bedre bliver det ikke - og som en af deltagerne er jeg fuldstændig enig: Karin ydede en fremragende indsats!

Du skabte masser af glæde med dit indlæg

Endnu engang tak for dit indlæg. Det skabte masser af glæde og god stemning på resten af mødet – og alle fik helt klart inspiration til en god kommunikation både på deres arbejde og privat. Jeg besøgte min mor på vejen hjem og fortalte om dit indlæg og din glædesmodel. Den tog hun til sig med det samme og kunne pludselig se, at naboens sko, der står udenfor på gangen, måske ikke behøver at fylde så meget i hende, når den plads kunne bruges til noget positivt.

Glædesmodellen er et positivt spark bagi

Jeg synes godt om glædesmodellen. Jeg ser på den som et positivt spark bagi, der minder mig om, at jeg selv må tage ansvar for mit humør, handlinger og alt hvad der vedrører mig og mine omgivelser.

Glædesmodellen hænger på min arbejdslampe

"Glædesmodellen giver mig ofte det ”lille spark”, der skal til, for at en træls eller vanskelig situation ender positivt. Glædesmodellen hænger på min arbejdslampe og giver mange gange en god anledning til en snak om budskabet med kollegaer. Jeg er simpelthen bare så glad for, at jeg har lært den at kende."

Just do it!

"Karin er jo fantastisk inspirerende, og er fantastisk på en scene, en dejlig udstråling. Når man har hørt hendes foredrag, går man altid derfra med følelsen ”hvor svært kan det egentlig være at ha’ et godt og sjovt arbejdsliv" – Just do it!"

 

Nærværende og dygtig

"Karin var super god. Bare dygtig, nærværende og involverende."

Man bliver suget med af Karins fantastiske "grønne" energi

”Vi har igennem længere tid arbejdet med grøn bane (positiv) og sort bane(negativ) for at forbedre vores arbejdsmiljø. Vi valgte at booke Karin til at fortælle om arbejdsglæde/glædesmodellen. At Karin passede suverænt ind som oplægsholder siger næsten sig selv. Karin Krogh – hendes yndlingsfarve er grøn – håbets farve. Oplægget hun kom med vedrørende arbejdsglæde, er et eller andet sted ikke raketvidenskab, men som Karin så rigtigt siger er det et spørgsmål om at indse at vi alle har et valg. Vil du være sur, så være sur, men hvad får du ud af det - mere surhed. Vil du være glade, så vær glad og få mere af det. Og hvem vil ikke gerne være glad?

Den måde Karin formidler hendes budskab på efterlader alle med et indtryk af, at de selv får lov til at vælge, om de vil være glade. Også selvom de ikke kan lade være.

Når man sidder som publikum/kursist eller hvad det måtte være, på et af Karins foredrag, bliver man suget med af den fantastiske ”grønne” energi og glæde der bare bruser ud af Karin.

For sjov skyld – for det er Karin – kan jeg ikke lade være med at sammenligne hendes engagement med en influenza. Smittende!

Vi glæder os allerede til næste foredrag."

Boble Boble - vi gik glade fra Karins workshop om at skabe glæde i arbejdslivet

"Efterfølgende benytter vi udtrykket Boble - og alle ved hvad det betyder. Glædesmodellen hænger ved alle skriveborde, og jeg bemærker, at alle trækker på smilebåndet, når vi taler om workshoppen. Det var en kanon start på vores 1 døgns seminar, og gav fornyet energi efter et hæsblæsende år. Karin når helt ind - bla fordi hun bruger sig selv. Man kan kun få tillid til hendes blide, troværdige og positive væsen. "

Positive tilbagemeldinger fra medarbejdere og ledere

Jeg vil også gerne takke for sidst. Resten af dagen gik med gruppearbejde, hvor der blev stillet skarpt på, hvad der ’fremmer’ og ’hæmmer’ i hverdagen, og på hvordan vi bruger vores ressourcer bedst. Jeg fornemmer det var en rigtig god idé, at du var på lige inden arbejdet skulle i gang, det fordrede måske lidt mere åbenhed, og en mere konstruktiv tilgang til opgaven. Vi har fået rigtig meget ud af at have dig på besøg, og jeg har fået positive tilbagemeldinger fra flere medarbejdere og ledere. Glædesmodellen er indført både som arbejdsredskab i de faglige grupper, og som pynt på skrivebordene. Tak for det tilsendte, det vil blive formidlet videre, så vi kan bruge det i opfølgningen fra vores seminar, og i vores videre arbejde for arbejdsglæde.

Din 'glædesindsprøjtning' har givet go' stemning

Mange tak for sidst!  Det var en stor fornøjelse, at have dig 'og dit foredrag' med til vores arrangement på Frederiksdal. Alle har givet positiv feedback, og syntes godt om dit oplæg. Det har da også givet anledning til ekstra grin hist og her i afdelingen, - og mange bruger/refererer til glædesmodellen med sjov, smil og glimt i øjnene. Vi har, takket være dig og din 'glædes indsprøjtning', fået go' stemning og masser af smil her i hverdagen.

Man fik lyst til at arbejde mere med dette område

Super smittende personlighed; man fik bare lyst til selv at arbejde mere med dette område. Man er ikke i tvivl om, at dette er et meget vigtigt område i ens forretning. Det gør en forskel at kunne stille sig op og være overbevisende fagligt set samt menneske samtidig...

Tilhørerne fik et godt grin med i bagagen

"Tusind tak for et fantastisk og meget underholdende foredrag hos Powerjobsøgerne. Med din energi og dit super humør, forstår du at formidle dine budskaber på en rigtig god og lærerig måde og samtidig får tilhørerne et godt grin med i bagagen. Jeg kan på det varmeste anbefale dig og dit foredrag Udtryk, Indtryk, Aftryk."

 

En udbytterig dag ...

"'Udtryk - Indtryk - Aftryk' kommer godt omkring de mange forskellige facetter man skal tage højde for, når man holder foredrag eller 'bare lige hurtigt' skal stille sig op og sige noget i en forsamling.  Udover at øse ud af sin store erfaring, er Karin god til at komme omkring de udfordringer eleverne behøver sparring til. En udbytterig dag med masser af indhold."

 

Karin er særdeles fremragende

"Hun er virkelig en person, som kan operationalisere det, der i teorierne ses som anerkende tilgang/adfærd, og den øvelse som ofte kan være svær ... viser Karin på særdeles glimrende vis."

Har prøvet på egen krop, at det virker ...

"Tilmeldingen til arrangementet gjorde jeg primært af nød/panik pga. at jeg skulle holde oplæg for nogle gæster på mit arbejde, og jeg har ikke stået foran nogle siden 2003, hvor jeg blev færdig med studiet. Så det var for mig noget at en opgave at blive kastet ud i. Jeg synes dit oplæg var underholdende samtidig med at jeg fik nogle konkrete ting med hjem - og efter mit oplæg i går har jeg prøvet på egen krop, at det virker 🙂  Særligt brugte jeg - "fisketuren", fortælle historie (fik landbrugsskoleelevernes opmærksomhed et par gange) og skabe relationer, men også bide i tungen og vejrtrækningen. Jeg er klar til at stille mig op igen og glæder mig."

En af de bedste instruktører jeg har oplevet

"Karin har en naturligt åbent og positivt sind og styrer alle igennem med STOR kompetence og humor. En af de bedste instruktører jeg har oplevet."

 

Lærerigt, intenst og humoristisk

"Karin Kroghs besøg hos Danish Business Women Dubai, var lærerigt, intenst og humoristisk. Karin har en evne til at fange deltagerne på flere niveauer, så alle får en super oplevelse. Selv på et par timer kommer man vidt omkring. Karin har utallige virkelig brugbare råd, og man går derfra med en rygsæk af gode værktøjer, der kan integreres direkte i dine daglige rutiner.”

Back To Top