skip to Main Content

Pressekit

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil i kontakt med Karin Krogh, kan du skrive til info@karinkrogh.dk eller ringe på +45 2248 4860. Karin stiller gerne op til interviews.

Tekst til at præsentere Karin

Karin Kroghs metier er at rådgive, undervise og holde foredrag om, hvordan du får endnu større personlig gennemslagskraft, når du skal tale på en scene, holde møder eller en-til-en samtaler. Hun tager udgangspunkt i det enkelte menneske, og hvad der er lystbetonet for den enkelte at arbejde med. Hun er desuden en prisbelønnet facilitator og styrer både program og energi på kurser og konferencer med stor entusiasme og gejst.

Karin Krogh mener, at god kommunikation er roden til alt godt. Til arbejdsglæde, til god formidling og til større personlig power. Det er i det område, Karin Krogh har arbejdet i mere end 20 år. Hun har stået for nationale såvel som internationale konferencer, med blandt andre Bill Gates og Michael Dell som hovedtalere.

Hun har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere, politikere og studerende. Hun er også selv udøvende foredragsholder, har en nørdet interesse i alt omkring præsentationer, og så har hun opfundet Glædesmodellen.

I 2015 blev hun tildelt prisen for Best Content Facilitator af MPI (Meeting Professionals International) Denmark. I 2015-2016 var hun President for MPI Denmark.

Til stor glæde for sine tilhørere arbejder hun ud fra devisen – det kan godt være klogt, selv om det er sjovt. 

Download pressefotos

Klik på billedet for at downloade det i høj opløsning.

karin-krogh_pressefoto
karin-krogh_pressefoto
karin-krogh_logo
karin-krogh_logo
Back To Top