skip to Main Content

FOREDRAG OG WORKSHOPS

Få power på dit personlige udtryk

Lær præsentationsteknik, der virker!

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din virksomhed.

Det gælder, når du holder en-til-en møder, når du siger noget ved diverse interne præsentationer, og det gælder, når du er oplægsholder på diverse konferencer og møder. Det er kort sagt en kompetence, du med stor fordel kan arbejde på at få op i højeste gear.

I dette foredrag får du tips og hurtige tricks til, hvordan du kan fodre dine frontallapper med redskaber, så din reptilhjerne ikke kommer til at overtage scenen i alt for lang tid af gangen. Du vil få indblik i, hvordan du kan opløse nervøsiteten, så du kan lade din karisma og dit personlige udtryk flyde frit.

Med glimt i øjet får du beskrevet, hvad det er, de fleste af os, helt ubevidst, kommer til at gøre med kroppen, når vi er på, og ikke mindst hvilke ønskelige, og nok så vigtigt uønskelige, signaler vores kropssprog sender ud.

Det hele handler om, at du skal gøre et godt indtryk, så du er sikker på at få dit budskab til at ramme plet. Det hele bliver leveret med humor, gode historier og mere end 20 års erfaring fra foredragsverdenen.

Book et foredrag eller en workshop

"Karin er jo fantastisk inspirerende, og er fantastisk på en scene, en dejlig udstråling. Når man har hørt hendes foredrag, går man altid derfra med følelsen ”hvor svært kan det egentlig være at ha’ et godt og sjovt arbejdsliv" – Just do it!"

Marlena Dragheim, Novo Nordisk

"Karin Kroghs besøg hos Danish Business Women Dubai, var lærerigt, intenst og humoristisk. Karin har en evne til at fange deltagerne på flere niveauer, så alle får en super oplevelse. Man går derfra med en rygsæk af gode værktøjer, der kan integreres direkte i dine daglige rutiner."

Danish Business Women Dubai

Få 6 af Karins tips til at blive bedre til at nå dit publikum

Brug disse tips og tricks til at opnå personlig power og større gennemslagskraft, fx når du holder et foredrag eller et oplæg. Eller book en workshop eller et foredrag og få mange flere inspirerende og let implementerbare råd om præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Hvordan forbereder du dig, inden du skal holde et foredrag?

Er det perfekt, at være perfekt?

Stop ordstrømmen og hold en pause…

Fortæl dit publikum en historie

Få publikum på krogen med din passion

Du ved ikke hvad du gør (om mænd og kvinders kropssprog)

Få gode historier, tips og måske et tilbud der alt sammen handler om den gode kommunikation uanset om det er via personlig gennemslagskraft, arbejdsglæde, DiSC eller mødedesign.

TILMELD DIG KARINS NYHEDSBREV OG FÅ GLÆDESMODELLEN

Back To Top