skip to Main Content
derfor-skal-du-arbejde-med-karin
Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt!

Det er vigtigt for mig, at det også er sjovt, når man skal lære noget nyt eller inspireres. Og det vil jeg stædigt insistere på til alle de arrangementer jeg er en del af.

Med et positivt sind kommer man langt

Jeg ser optimistisk og positivt på livet, og søger at beskæftige mig med opgaver og mennesker, der gør mig glad. De fleste jeg møder siger, at det smitter.

Brugbare værktøjer der kan omsættes til handlinger

Det bliver ikke bare ved ord og tanker. Det er vigtigt for mig, at deltagerne på mine foredrag og workshops kan tage det de har lært med hjem og bruge det direkte i deres hverdag.

Kort om Karin

  • Hun underviser, holder foredrag, planlægger og rådgiver. Hun tager udgangspunkt i deltagerne, og i hvordan de får mest muligt med sig hjem fra arrangementet. Lige fra om hvordan talerne skal dele deres budskaber bedst muligt til, hvordan man aktivt involverer deltagerne.

  • Hun er desuden en prisbelønnet facilitator, og styrer både program og energi på kurser og konferencer med stor entusiasme og gejst.

  • Hun har stået for nationale såvel som internationale konferencer, med blandt andre Bill Gates og Michael Dell som hovedtalere. Hun har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere, politikere og studerende.

  • Hun er også selv udøvende foredragsholder, har en nørdet interesse i alt omkring præsentationer, og så har hun opfundet Glædesmodellen.

  • Hun er tildelt prisen Best Content Facilitator af MPI (Meeting Professionals International) Danmark, og var i 2015-2016 President for MPI Danmark.

  • Hun var en af arrangørerne bag det hidtil største event baseret på Meetovationprincipperne, da EMEC16 (European Meetings and Events Conference) blev afholdt i København i februar 2016.

God kommunikation er roden til alt godt.

Mere end 25 års erfaring med god kommunikation

Karin Krogh arbejder med møder og konferencer på alle niveauer.

I over 25 år har hun arbejdet med arbejdsglæde, god formidling, værdifulde arrangementer og større personlig power.

Se hele Karins CV
kort-om-karin-krogh

Karin er certificeret som:

Proceskonsulentuddannelsen PKU – 2005

Uddannelsen udvikler kompetencer og autoritet i de forskellige arbejdsroller som leder, konsulent, projektleder, konfliktløser og coach. Der er fokus på gruppeprocesser og relationen mellem den enkelte, gruppen og organisationen.

Læs mere om uddannelsen her

Certificeret som proceskonsulent

Positiv Psykologi Styrkebaseret Udvikling – 2013

Gennem evidensbaseret viden om styrker tages der udgangspunkt i forskningen inden for positiv psykologi. Det leveres konkrete værktøjer til brug i coaching til både individer og grupper. Nå der er fokus på styrkerne giver det positive effekter såsom øget selvværd og selvtillid, mindre stress, mere engagement og drivkraft og større lykke. Styrker udløser de tanker, følelser og handlinger, der er autentiske og giver os energi og drivkraft.

Læs om uddannelsen her

positiv-psykologi-og-styrkebaseret-udvikling-2

Certificeret Meetovator – 2015

Meetivation er et mødedesignformat, der er udviklet af VisitDenmark. Ved at designe møderne på grundlag af de fem meetovation-principper opnås et langt bedre udbytte på – og efter – selve mødet eller konferencen. Deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et ‘klassisk’ møde, ofte baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne. Det handler om at maksimere udbytte af mødet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Efter certificeringen er Karin Krogh endvidere blevet godkendt til at uddanne Meetovators via sin Extended Meetovationuddannelse.

Læs om Meetovationuddannelsen

meetovation_uddannet

Mastering Moderation – 2015

Moderation eller facilitering er et fag, der kan læres gennem erfaring. Det handler om interaktion, interviews, gruppedynamik, det at lede diskussioner og processer. Mastering Moderation gennemføres af førende eksperter fra Holland.

Læs mere om Mastering Moderation

mastering-moderation

DiSC

En DiSC certificering retter sig mod dem, der arbejder professionelt og målrettet med HR gennem blandt andet organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, konflikthåndtering, salg og rekruttering. DiSC er et af verdens mest anvendte og anerkendte personprofilværktøjer. Det bruges med succes verden over i både store og små organisationer til at arbejde målrettet med rekruttering, ledelse, udvikling, salg, forhandling, samarbejde, teamudvikling og kommunikation. Kort sagt: (næsten) alt, der handler om professionelle, menneskelige relationer.

Læs mere om DiSC certificeringen

disc_certificeret

MPI President Denmark Chapter 2015-2016

Meeting Professionals International er en global brancheforening for møde- og eventbranchen. Der er over 17.000 medlemmer på verdensplan. I Danmark er det MPIs mål at sikre en løbende professionalisering af den danske mødebranche og dens udøvere gennem uddannelse, kommunikation, personligt netværk og videndeling.

MPI Danmark er den afdeling der har flest medlemmer og bedst økonomi af alle de europæiske afdelinger.

Læs om MPI Danmark og om MPI International

mpi-president
Certificeret underviser
mpi-logo

MPI Denmark – Meeting Professionals International

Jeg er et meget aktivt medlem af MPI som er mødebranchens talerør og mødested. Gennem medlemsmøder nationalt som international sørger jeg for at holde mig opdateret på hvad der sker af nye ting i branchen. Det er ret spændende! Jeg er President for MPI Denmark, og er super glad for det gode team jeg dermed er en del af.

mpi awards 2015

MPI Award – Best Content Facilitator

Gives til en person, der har formået at løfte arrangements indhold og dermed oplevelsen for deltagerne samt arrangøren.

Karin Krogh har fokus på “meetovation” og facillitering af processer og hun gør det med største energi og entusiasme. Hun holder fast i den røde tråd og hendes faglighed og engangement har en evne til at løfte enhver stemning fra podiet. Det resulterer i, at deltagerne føler sig involveret og resultaterne taler for sig selv.

mpi-member-of-the-year

MPI Member of the Year

Gives til et MPI medlem der året igennem har gjort sig ekstra positivt bemærket på baggrund af en passion der skaber værdiskabende resultater.

Karin Krogh, President Elect & VP Finance, kaster rigtig meget energi og engagement i bestyrelsesarbejdet. Hun deltager og faciliterer i alt hvad kalenderen kan holde til i både ind- og udland. Hun er en ildsjæl med et meget smittende engagement, som altid bringer det bedste frem i folk og sidst men ikke mindst, har hun fingeren på pulsen i branchen.

Tusind tak for et fantastisk og meget underholdende foredrag hos Powerjobsøgerne. Med din energi og dit super humør, forstår du at formidle dine budskaber på en rigtig god og lærerig måde og samtidig får tilhørerne et godt grin med i bagagen. Jeg kan på det varmeste anbefale dig og dit foredrag Udtryk, Indtryk, Aftryk.

Pia Stefansen, Event leder, Powerjobsøgerne

hook-new

Få gode historier, tips og måske et tilbud der alt sammen handler om den gode kommunikation uanset om det er via personlig gennemslagskraft, arbejdsglæde, DiSC eller mødedesign.

TILMELD DIG KARINS NYHEDSBREV OG FÅ GLÆDESMODELLEN

Back To Top