skip to Main Content

MØDER, KONFERENCER OG EVENTS

Møder og konferencer med større udbytte

Erfaring viser, at 90 % af alle møder og konferencer har ikke noget konkret mål. Det er naturligvis ikke optimalt, men det er sådan virkeligheden er. Det kan efterlade deltagerne i håbløst kedelige situationer, hvor den eneste trøst er deres smartphone. Det er spild af tid. Og det er spild af penge. Men det behøver ikke at være sådan. Med relativt små justeringer er det muligt at engagere deltagerne og få det ønskelige udbytte.

Karin Krogh kan rådgive jer, så der kommer et større ROI ud af jeres konferencer og møder.

karin-krogh-facilitator

Book Karin Krogh som rådgiver til dine møder

  • Klippekort med 10 timer: Kr. 11.900,-
  • Klippekort med 5 timer: Kr. 6.900,-
  • 1 times personlig rådgivning: Kr. 1.490,-

Der bruges mindst én time ved personligt møde og mindst 30 min ved Skype-møder. Ønsker du rådgivning hos dig, skal der bruges mindst to timer.

Alle priser er ekskl. moms og evt. parkering og kørsel.

Få mere ud af jeres møder – kontakt Karin

“Karins positivitet er så smittende, at den sidder i kroppen længe efter…”
– Etty Holgersen, IBM-Klubben

“Karin har en naturligt åbent og positivt sind og styrer alle igennem med STOR kompetence og humor. En af de bedste instruktører jeg har oplevet.”

– Annie Bidstrup, AL-Finans

FACILITATOR, MODERATOR, ORDSTYRER

En god facilitator løfter niveauet på et hvert arrangement

Som facilitator er Karin Krogh skarp og afvæbnende. Hendes smittende personlighed får deltagerne til at føle sig godt tilpas, og hun styrer møder og konferencer sikkert i havn.

Hun har derudover stor erfaring med at sammensætte indholdet af arrangementer, så deltagerne får et højt udbytte. Hun kan kæde dagens indlæg sammen, så der opstår en naturlig rød tråd. Både arrangementet, arrangørerne og deltagerne skal klappe! Det er omdrejningspunktet for Karin Kroghs måde at arbejde på, uanset om det er en seriøs debat eller et mere livligt arrangement.

Kontakt Karin Krogh for at tale mere om, hvordan din opgave kan løses. Honorar er baseret på omfanget af opgaven, og aftales derfor for hver opgave.

Kontakt Karin og book hende som facilitator

Få gode historier, tips og måske et tilbud der alt sammen handler om den gode kommunikation uanset om det er via personlig gennemslagskraft, arbejdsglæde, DiSC eller mødedesign.

TILMELD DIG KARINS NYHEDSBREV OG FÅ GLÆDESMODELLEN

Back To Top