skip to Main Content

Karins vej til hvor hun er i dag …

2004 - i dag: Nyt Potentiale, Speakers Coach, facilitator og mødeekspert

Nyt Potentiale startede med at formidle nogle af Danmarks dygtigste foredragholdere, og at skabe et fællesskab og et kompetenceudviklende netværk for foredragsholderne.

I 2012 blev formidlingsdelen af virksomheden solgt fra, og siden da har fokus været på de foredrag, den undervisning og rådgivning, som Karin selv udbyder.

1997 – 2003: IBC Euroforum, Team Leader

Firmaet er en konferenceudbyder, hvor Karin havde ansvaret for halvdelen af de konferencer og andre aktiviteter, der blev udbudt. Desuden havde hun ledelsesansvar for 5 personer, og var i direktionen.

Opgaverne bestod i, at skabe og sammensætte konferencer, der både havde kommerciel og læringsmæssigværdi. Derudover var Karin oplægsholder, ordstyrer og konferencier på et hav af arrangementer.

En af de mest mindeværdige arrangementer Karin stod for, var det som Bill Gates (gennem sin pressechef) spurgte hende, om han måtte tale på. Da han var på plads, inviterede Karin også Michael Dell.

Han kom også.

1995 - 1996: Hartley Management Group, Adelaide, Australien – PCO (Professional Conference Organiser)

Karin planlagde og gennemførte store internationale konferencer og messer i det år hun boede i Australien. Det var en fantastisk oplevelse!

1989 - 1995: Dagbladet Børsen, konferencekoordinator

I samarbejde med chefredaktøren planlagde og gennemførte Karin konferencer, kurser og samt møder i Børsen Executive Club for Børsens læsere.

Få gode historier, tips og måske et tilbud der alt sammen handler om den gode kommunikation uanset om det er via personlig gennemslagskraft, arbejdsglæde, DiSC eller mødedesign.

TILMELD DIG KARINS NYHEDSBREV OG FÅ GLÆDESMODELLEN

Back To Top