skip to Main Content

Udtryk – indtryk – aftryk

Kan du ikke lige holde en lille præsentation på mandag om vores seneste tiltag? “Kan du ikke lige holde en tale for konfirmanden?”

Efterhånden bliver vi alle mødt af den klare forventning, at det med at stille sig op foran et publikum og fyre den af, det er da lige noget, man bare gør. Men gør du? Og hvis du kender følelsen af panik, angstens sved, hjertebanken og en tør mund, så hjælper denne bog dig.

Udtryk – Indtryk – Aftryk henvender sig til både amatøren og den professionelle. Som amatør kendetegnes du ved, at du gerne vil, men ikke skal holde en tale. Som professionel kan du for eksempel være underviser, præst, mellemleder, chef eller politiker. Din jobfunktion kræver, at du skal kunne kommunikere foran et publikum. Men kan du?

I denne bog guider Karin Krogh dig igennem gennemtænkte øvelser og træningsstrategier, så du bliver i stand til at stille dig op foran et publikum med en betydelig større gennemslagskraft.

Bogen bringer interviews med blandt andre Lars Seier Christinsen, Karen-Marie Lillelund, Arne Nielsson, Chris MacDonald og Ulrik Wilbæk.

Få en forsmag på bogen – læs kapitel 1 lige her.

bog-indtryk-udtryk-aftryk

Bestil bogen her

logo_paypal_betalingsmuligheder_dk

En hilsen fra en læser

“Det er en spændende og meget lærerig bog, der på en meget let måde bringer os igennem mange af de ting, der bør indgå i forberedelse og gennemførelse af et godt foredrag eller indlæg på et kursus eller bare for en gruppe af mennesker – det være sig kolleger eller for en direktion. Ved at følge dine råd bliver verdenen sjovere og mere interessant at være en del af.”

– Arne Rask, chefkonsulent Nybyg på Herlev Hospital. Tidl. Alectia og Logisys

Denne anmeldelse af bogen er bragt i Møde og Eventmagasinet 2/2014

Anmeldelse af udtryk, indtryk, aftryk

Læs lektørudtalelse om bogen her

lektørudtalelse af udtryk, indtryk, aftryk

Hør Karin fortælle om processen bag bogen

Udtryk indtryk aftryk bog

Få gode historier, tips og måske et tilbud der alt sammen handler om den gode kommunikation uanset om det er via personlig gennemslagskraft, arbejdsglæde, DiSC eller mødedesign.

TILMELD DIG KARINS NYHEDSBREV OG FÅ GLÆDESMODELLEN

Back To Top