skip to Main Content

FOREDRAG OG WORKSHOP

Skab arbejdsglæde – det giver overskud, også på bundlinjen

De fleste mennesker kan bedst lide at være glade. Nogle gange er det bare lidt vanskeligt, når arbejdsopgaverne vælter ned i hoved på os, eller der er uhensigtsmæssig kommunikation og dumme konflikter. Det hele kan stjæle SÅ meget arbejdsglæde, at det kan være vanskeligt at holde hovedet højt.

Derfor er det vigtigt, at der bliver sat fokus på, hvordan man finder arbejdsglæden og bevarer den. Både når det hele kører som smurt, men også når det hakker lidt.

De dygtige ledere, organisationer og virksomheder ved det godt! Det giver god mening at styrke arbejdsglæden! Der er nemlig ingen tvivl om, at det kan ses på bundlinjen. Det er blandt andet fordi glade medarbejdere giver gladere kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Loyaliteten stiger og kunderne køber mere.

Book et foredrag eller en workshop om arbejdsglæde

Det opnår I:

Arbejdsglæde giver overskud hos den enkelte medarbejder

  • Større arbejdsglæde
  • Mere effektive medarbejdere
  • Større loyalitet
  • Mindre sygefravær
  • … og Glædesmodellen
Karin Krogh hjælper med arbejdsglæde

Arbejdsglæde sætter medarbejderne i stand til endnu bedre at kunne håndtere hverdagens stress og jag. Og så giver det også lavere sygefravær! Derfor er det på alle måder en god idé at arbejde på at skabe mere arbejdsglæde.

I et foredrag eller en workshop får deltagerne enkle værktøjer til hvordan du kan tage livet af de ukonstruktive brokkerier og rydde op i konflikterne, så du kan skabe gode relationer og overskud. Bliv inspireret til, hvordan arbejdsglæde helt konkret kan blive en del af arbejdsdagen. Deltagerne får konkrete arbejdsredskaber med sig hjem, deriblandt den populære Glædesmodel.

En ting er sikkert – det er både klogt og sjovt.

Sæt fokus på arbejdsglæde

Obs! Plakaten sælges uden ramme og fås på både dansk og engelsk.

Bestil din egen Glædesmodel

logo_paypal_betalingsmuligheder_dk

Pris kr. 120,- ekskl. moms og fragt

Glædesmodellen som plakat spreder glæde, hvor den kommer – den kan også komme hjem til dig.

Idéen til plakaten er opstået på et foredrag for børneafdelingen på Herlev Hospital. De mente, at det ville være fint at hænge glædesmodellen op rundt omkring på afdelingerne. Og det er da også en god idé. Ligesom det er en god idé, at hænge den på mange andre steder, hvor der kommer mennesker forbi.

Karin Kroghs motto er – “Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt.”

Arbejdet med denne plakat har gjort, at det er omskrevet til – “Det kan godt være klogt, selv om det er kunst.”

Spørgsmålet er, om du kan nøjes med en?

Susan Lüth Hedegaard har skabt kunstværket bag modellen. Se mere til hendes skønne kunst her www.susanluth.com

Arbejdsglæde kommunikationskort

logo_paypal_betalingsmuligheder_dk

Pris kr. 499,- ekskl. moms (gratis fragt)

Vi har alle ansvaret for arbejdsglæden – Kommunikation er vejen til succes!

Slip arbejdsglæden løs og styrk den sammen med dine kolleger. Træk et kort og start samtalen om arbejdsglæde. Når vi får sat ord på, hvad arbejdsglæde betyder for os og andre, er det nemmere at skabe den og blive bedre til at udvikle den i hverdagen. Brug kortene uanset om I er 2 eller 200 – og mærk hvordan stemningen, engagementet og arbejdsglæden spreder sig.

Arbejdsglæde = glade medarbejdere = glade kunder = større bundlinje

Kommunikationskortene er lavet i samarbejde med Carina Heckscher.

Der er 50 spørgsmål i æsken, og kun fantasien sætter grænser hvordan de kan bruges.

Hver pakke med kort koster kr. 499,- plus moms. Gratis fragt i Danmark.

ARBEJDSGLÆDE kommunikationskort styrker jeres samarbejde!

Glædesmodellen er et positivt spark bagi

Jeg synes godt om glædesmodellen. Jeg ser på den som et positivt spark bagi, der minder mig om, at jeg selv må tage ansvar for mit humør, handlinger og alt hvad der vedrører mig og mine omgivelser.

Rikke, sygeplejerske på en børneafdeling

Glædesmodellen hænger på min arbejdslampe

"Glædesmodellen giver mig ofte det ”lille spark”, der skal til, for at en træls eller vanskelig situation ender positivt. Glædesmodellen hænger på min arbejdslampe og giver mange gange en god anledning til en snak om budskabet med kollegaer. Jeg er simpelthen bare så glad for, at jeg har lært den at kende."

Kirsten Rask, Management Assistant, PA to Finn L. Meyer, KPMG

Boble Boble - vi gik glade fra Karins workshop om at skabe glæde i arbejdslivet

"Efterfølgende benytter vi udtrykket Boble - og alle ved hvad det betyder. Glædesmodellen hænger ved alle skriveborde, og jeg bemærker, at alle trækker på smilebåndet, når vi taler om workshoppen. Det var en kanon start på vores 1 døgns seminar, og gav fornyet energi efter et hæsblæsende år. Karin når helt ind - bla fordi hun bruger sig selv. Man kan kun få tillid til hendes blide, troværdige og positive væsen. "

Margit Arper Larsen , TAC A/S
Back To Top